Bona malefică

efectele negative

Trăim într-o lume plină de agitaţie, unde simţim de parcă nu ne-ar ajunge cele 24 de ore pe zi. Noi, femeile, avem o sumedenie de responsabilităţi şi preocupări. Locul de muncă stresant, îngrijirea familiei şi treburile de prin casă. Şi să nu mai vorbim de timpul acordat îngrijirii personale sau de destindere. Aa, şi soţul!femeie

Trebuie să fim femei ispititoare pentru ei.Deci, nu mai este nevoie să vă explic, de ce se scurge timpul din mâinile noastre aşa de repede, fără să observăm.

Unele dintre noi au devenit mame foarte devreme, când nu erau destul de mature pentru a face faţă acestei responsabilităţi. Iar nu toate dintre noi avem norocul să-i avem pe părinţi aproape, să ne fie de ajutor la nevoie. În această situaţie grea, probabil că nu vedem altă soluţie pentru a ne ţine copilul ocupat, decât să-l lăsăm în compania “bonei malefice”, adică în faţa televizorului.

Aşadar trebuie să fim conştiente de efectele dăunătoare ale acestei alegeri nepotrivite. Conform unui studiu, un copil este în faţa televizorului în fiecare zi, în medie de 1,5 şi 3 ore. Acest timp are efect negativ asupra concepţiei sale despre lumea înconjurătoare. Cu timpul devine închis şi singuratic, iar acestea îi îngreunează viaţa socială.

În concluzie: nu-ţi lăsa puiul să fie crescut de “bona malefică”!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s